Sale!

Pakej Mega

(12 customer reviews)

Original price was: RM267.00.Current price is: RM180.00.

+ Free Shipping
SKU: N/A Category:

Eymawear Legging Slim yang tgh viral sekarang ni Hanya perlu Sarung sarung je .

terus hilang masalah lemaak di peyut dan peha ✔️

Sangat mudah digunakan ✔️ menyokong tulang belakang ✔️

Cover Perut ✔️

Stok hanya 3000 sahaja ✔️

Pakai seharian pon selesa Features ❤️-Suitable for yoga, gym, zumba, jogging,Ootd ❤️-Bum Lift ❤️-Tummy Control ❤️-High Compression ❤️-Double sided wear ❤️-High waist, Soft touch, Squat proof

 

=================================

 

Material & Care ❤️- Nuls Fabrics (Skin-friendly, breathable and comfortable) ❤️-60%Naylon – 40% Lacra Spandex ❤️-Elasticity: Above average ❤️-Thickness: Moderate ❤️-Wash with like colours ❤️-Wash with temperatures below 30°C ❤️-Do not bleach

 

=================================

 

Model: Jinax ❤️Height: 160cm, Weight: 55kg ❤️Waist: 25cm, Hips: 36cm ❤️Jinax is wearing M size ✅

 

jika ingin request SIZE & WARNA yang berbeza boleh remark di note ya ❗

Size

XS-S, M-L, XL-2XL

Colour

White, Black, Coffee, Mix(Trico)

12 reviews for Pakej Mega

  1. Nadia124

    kain yg lembut, stretchable, spandex yg tebal mcm baju swimming tu. sedap pkai. x menyesal beli 3 skali. sy berat 70kg & dlm pantang (baru lepas bersalin). pakai seluar ni rasa selesa sgt. delivery pn lajuuuu. tau2 je dh smpi.

  2. azie2618

    material best..dah pernah beli..skrg repeat beli 3 helai terus..sgt love

  3. Rosmira

    Seluar diterima dalam keadaan baik.Kualiti kain yang berkualiti.Kain tebal dan tidak panas.Saiz padan dengan saya walaupun nampak agak kecil.Apabila dipakai nampak efek slim dan sangat selesa dipakai.

  4. alia18

    Sedap pakai sbb kain dia tebal dan tak bergulung tapi takde pun peha jadi slim sbb dia tak grip sgt pun

  5. Asiah87

    superb la muat weyh bdn sy yg super duper dedemok nim
    Brt bdn 110kg tau muat

  6. farah287

    Love the quality & product material
    But not really tight on me even though I’m 70kg++
    But overall it can hide my tummy a little bit
    For my hip, i can’t see so much different once i wear it
    Thanks seller. Maybe i will repeat order

  7. Izzati Jafri

    Fast delivery and good quality..value for money
    Thanks seller

  8. Ain Samad

    Kain tebal tapi stretchable
    Senang sarung
    Rasa slim sket kaki ni kalau pakai

  9. Fatin Amira

    kain yg lembut, stretchable, spandex yg tebal mcm baju swimming tu. sedap pkai. x menyesal beli 3 skali. sy berat 70kg & dlm pantang (baru lepas bersalin). pakai seluar ni rasa selesa sgt. delivery pn lajuuuu. tau2 je dh smpi.

  10. Raihan Sidek

    Berbaloi beli. Sedap pakai n tak gerak2 masa berjalan, walaupun jalan laju atau berlari. Tak rasa sendat walaupun nampak mcm kecil.

  11. ainul sini

    Puas hati. Boleh repeat order lain kali. Brg sampai cepat. Tq seller

  12. Linda1990

    Tkasih seller barang Sampai Dengan bungkusan yang selamat..kain sangat bagus dan selesa..nnti blh repeat Oder lg .

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart